Co najdete uvnitř?

Olej z černého kmínu

Olej z černého kmínu - můžete znát také jako olej z černuchy nebo nigelský ( Nigella ) olej. Získává se ze semínek Černuchy seté ( Nigella sativa ).  ...

Arganový olej

Arganový olej – olej z jader argánie trnité ( Arganie Spinosa ) Elixír mládí! Tekuté zlato! Takto je často arganový olej popisován. V současnosti je ...

Olivový olej

Olivový olej je olej získaný z oliv (Olea europia) Vlastnosti: Má zvláčňující, protizánětlivé, regenerační a prokrvující účinky. Je silně promašťujíc...

Vavřínový olej

Vavřínový olej – olej z plodů Vavřínu vznešeného (Laurus nobilis L.) Vavřínový olej se spojuje s výrobou vůbec prvních kosmetických výrobků – předevš...

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.